Mallatex

Mallatex

Benvinguts a

REMOSA

®

La nostra marca MALLATEX

Nuestra marca MALLATEX®, nombre por el que se conocen a las mallas de fibra de vidrio para armado de morteros, yesos, pinturas…. MALLATEX® azul fue el primer artículo de nuestra marca identificando así a las mallas para armado de morteros.

MALLATEX

Els nostres productes

Marques

Heypar
Stopaq
Mallatex
VOLTEX
Protektor

MALLATEX

MALLATEX

Per què Triar Remosa

A Remosa ens comprometem a proporcionar productes de la més alta qualitat recolzats per anys d'experiència. La teva satisfacció és la nostra prioritat.

A Remosa, la nostra dedicació infrangible es reflecteix en el compromís ferm d'oferir productes de la més alta qualitat. Recolzats per dècades d'experiència a la indústria, hem perfeccionat la nostra artesania i perseguit l'excel·lència per satisfer les demandes més exigents.

Ens enorgulleix afirmar que la teva satisfacció és l'epicentre de la nostra missió.

Mallatex

El nostre compromís

Ens esforcem per oferir assessorament expert i orientació personalitzada per garantir que trobis la solució perfecta per a les necessitats específiques.

Ens esforcem per oferir assessorament expert i orientació personalitzada per garantir que trobis la solució perfecta per a les necessitats específiques. La teva confiança en Remosa és la força impulsora darrere del nostre compromís continu amb la perfecció.

Remosa
Mallatex

Enviaments Ràpids i Assegurances a Tota Espanya

A Remosa comprenem la importància de l'accessibilitat i la conveniència en la satisfacció de les teves necessitats de construcció. És per això que ens enorgulleix oferir un servei d'enviament eficient que abasta tota Espanya. No importa on et trobis.

Mallatex

Els nostres productes d'alta qualitat són a només un clic de distància.

Malla de fibra de vidrio

Preguntes?

+34 608 401 427

En Remosa, comprendemos la importancia de la accesibilidad y la conveniencia en la satisfacción de tus necesidades de construcción. Es por eso que nos enorgullece ofrecer un servicio de envío eficiente que abarca toda España. No importa dónde te encuentres. En Remosa, comprendemos la importancia de la accesibilidad y la conveniencia en la satisfacción de tus necesidades de construcción. Es por eso que nos enorgullece ofrecer un servicio de envío eficiente que abarca toda España. No importa dónde te encuentres. En Remosa, comprendemos la importancia de la accesibilidad y la conveniencia en la satisfacción de tus necesidades de construcción. Es por eso que nos enorgullece ofrecer un servicio de envío eficiente que abarca toda España. No importa dónde te encuentres.

Malla de fibra de vidrio

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad