Malla de fibra de vidrio

Malla de fibra de vidrio

La nostra Història

Compromesos amb l'Excel·lència des dels nostres Inicis

Des de la nostra fundació hem abraçat una visió d'excel·lència. Cada capítol de la nostra història ha estat modelat pel compromís indestructible d'oferir productes i serveis que no només compleixen, sinó que superen les expectatives dels nostres clients.

Mallatex

Malla de fibra de vidrio

Mallatex

Seguretat

Seguretat a les teves comandes

Mallatex

Confiança

Confiança amb els nostres clients

Mallatex

Rendibilitat

Impulsa les vendes amb els nostres productes

Mallatex

Potencial

Transparència i confiança en els tramitres

Conoce Mallatex

El nostre Equip

Experts Compromesos amb el teu Èxit

Darrere de Remosa hi ha un equip de professionals apassionats i experts a la indústria. El nostre personal està dedicat a oferir-vos assessorament especialitzat i solucions adaptades a les vostres necessitats específiques.

Conoce Malla de fibra de vidrio

La nostra Missió

Impulsant la Construcció Sostenible i de Qualitat

La nostra missió va més enllà de proporcionar productes; es tracta d´impulsar la construcció sostenible i de qualitat. A Remosa, ens esforcem per ser agents de canvi, oferint solucions que respectin el medi ambient i elevin els estàndards de la indústria.

Que es Malla de fibra de vidrio

Transparència, Innovació i Compromís

A cada acció que emprenem, ens guiem per valors sòlids. La transparència en les nostres operacions, la innovació constant i el compromís amb la qualitat són els pilars que sustenten tot allò que fem a Remosa.

Que es Malla de fibra de vidrio

Malla de fibra de vidrio

Socis de confiança per als teus projectes

Quan tries Remosa, tries una associació sòlida i de confiança. Ens enorgulleix ser el teu soci en la construcció, oferint-te no només productes excepcionals, sinó una experiència que transcendeix allò ordinari. Descobreix més sobre la història, la missió i l'equip que impulsa Remosa. Som aquí per construir un futur sostenible i de qualitat amb tu.

Que es Mallatex

En el corazón de Remosa, no solo somos meros proveedores, sino arquitectos comprometidos en la construcción de soluciones que marcan la diferencia. Nuestra empresa se erige sobre una rica historia que se remonta a décadas atrás, un legado que refleja nuestra dedicación constante hacia la excelencia y la innovación en el ámbito de los geosintéticos, las impermeabilizaciones y más, consolidándonos como líderes indiscutibles en la industria de la construcción en España.

Junts, construïm no només estructures sòlides, sinó relacions duradores i projectes que resisteixen la prova del temps.

Coneix Remosa

Innovadors en Solucions per a la Construcció a Espanya

A Remosa, no som simplement proveïdors; som arquitectes de solucions. Amb una rica història recolzada per dècades d'experiència, ens hem posicionat com a líders a la indústria de geosintètics, impermeabilitzacions i més a Espanya.

Cronologia de Remosa®:

1980 - Constitució de Remosa® amb oficina a Via Laietana de Barcelona

1983 - Magatzem a L’Hospitalet de Llobregat

1987 - Compra de nau industrial de 400 m2 al Polígon Industrial La Ferreria de Montcada i Reixac per augmentar la capacitat d'emmagatzematge

1992 - Trasllat d'oficines al c/ Escorial de Barcelona

1997 - Trasllat d´oficines a nau industrial de Montcada i Reixac amb l´objectiu de proporcionar un millor servei al client

2003 - Compra de nau adjacent a Montcada i Reixac per tal d'augmentar la capacitat d'emmagatzematge

2006 - Maximització de l'espai de la nau-II mitjançant instal·lació de prestatgeries mòbils

2007 - Trasllat d'oficines a nau-II per disposar de més amplitud

2014 - Canvi generacional després de la jubilació del soci fundador

2023 - Renovació d'oficines al carrer Treball

Mallatex

Algun dubte?
Truca'ns

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad